Udtalelse fra deltager:

Lone Engborg Thomsen forbundsformand, Teknisk Landsforbund: "Et godt arbejdsliv som leder forudsætter selvindsigt. Teorier om ledelse kan man få mange steder, men denne rolige form og plads til fordybelse er unik. Jeg fik sat ord på det der var svært – både jobmæssigt og privat. Fandt min styrke og ikke mindst det jeg kunne arbejde videre med. Jeg ved at jeg er blevet en bedre leder og det har givet mig en helt anden ro og handlekraft."

 

Lederens Personlige Udvikling

 

Et eksklusivt kursusforløb, hvor der arbejdes intensivt med det personlige lederskab. 

Selv om man kender sine 'blinde pletter' eller udviklingsønsker, er det ikke ensbetydende med, at man formår at gøre noget ved dem. Den intellektuelle erkendelse er ikke altid nok. Det kan være relevant at undersøge, hvordan man på et mere ubevidst plan blokerer og hindrer sig selv i den personlige udvikling, som man ønsker og har brug for. 

Mikael Sonne har gennnem mere end 30 år afholdt uddannelsen Lederens Personlige Udvikling. Uddannelsen er for ledere fra privat og offentligt regi og fra mange forskellige ledelsesniveauer. For mange har det været en optimal måde at gennemgå en både personlig og ledelsesmæssig udviklingsproces.
 
Kontakt mig for at høre nærmere og evt aftale en uforpligtende forsamtale: tlf. 30 30 60 99 eller mail@mikaelsonne.dk
 
 
 
 

Udtalelse fra deltager:

Kurt Buhl, direktør Gjern Tømmerhandel A/S  "Jeg vil fremhæve følgende som primært udbytte af forløbet Lederens Personlige Udvikling: Jeg har lært mig selv bedre at kende som leder – har lært at bruge mine stærke sider mere aktivt og lært at håndtere de svage sider. Jeg erblevet bedre til at adskille ”rollen” fra ”personen” – blevet en mere reflekteret og mindre emotionel leder. Herudover har forløbet givet mig et værdifuldt netværk helt udenfor branchen, som jeg kan bruge at sparre med. "