Ferielejlighed i Svaneke

Charmerende ferielejlighed (ca 25 m2) i Annekset til Madvigsgade 6, 3740 Svaneke (indgang fra Brøndstræde). Entre, lille badeværelse med brus, stue med sovesofa og thekøkken. Hyggelig og solrig gårdhave. Der er få hundrede meter til havet, hvor man kan bade fra klipperne, og få hundrede meter til centrum. Kontakt os på mail@mikaelsonne.dk for at checke ledighed og pris, hvis du er interesseret i at leje. 

Der er en sovesofa, to sommerdyner og hovedpuder. Man skal selv medbringe sengelinned, håndklæde, karklud og viskestykke. Der er køleskab, kogekedel, kogeplader, brødrister, miniovn. I skuret i haven findes lille havegrill, udendørs gasblus, havestole, havebord, liggestole, parasol og håndsving til markisen. 

Der bor en fast lejer i hovedhuset (Sussi Kertesz). Køkkenaffaldsposen kan smides i affaldscontaineren (som står inde i hendes have) eller i affaldscontaineren på havnen.
 
Svaneke modtog i 1975 europæisk guldmedalje for bybevaring, og vandt i 2013 titlen som Danmarks smukkeste købstad. Svaneke er den by i Danmark som har flest solskinstimer.